Agenda

Winkelproeverijen
(gratis inloop voor iedere wijnliefhebber)

Zaterdag 30 mei 2020 13.00 – 17.00 uur: Winkelproeverij rosé deel 1
Dat rosé fantastisch lekker en goed gemaakt is gaan we je laten proeven. Frans, Spaans, Italiaans, Oostenrijks of Duits: goede rosé bestaat! We zetten een topselectie open.

Zaterdag 13 juni 2020 13.00 – 17.00 uur: Winkelproeverij Schnaitmann
Rainer Schnaitmann van Weingut Schnaitmann is speciaal voor ons in Nederland om de mooiste wijnen uit Württemberg aan ons te laten proeven.
Württemberg is het gebied van lokale druivenrassen als trollinger, lemberger (=blaufränkisch), schwarzriesling (=pinot meunier), kerner en muskattrollinger. Wijn die we in Nederland zien. Unieke ervaring dus.

Zaterdag 27 juni 2020 13.00 – 17.00 uur: Winkelproeverij Zuid-Afrika
Ervaar dat Zuid-Afrikaanse wijn heel fris en elegant kan zijn! Een zomerse Zuid-Afrikaanse selectie wordt geproefd onder de deskundige begeleiding van Pardon Taguzu. Als rasechte Zuid Afrikaan reist hij graag even met je af naar zijn roots.

Zaterdag 11 juli 2020 13.00 – 17.00 uur: Winkelproeverij Rosé deel 2
Dat rosé fantastisch lekker en goed gemaakt is gaan we je laten proeven. Frans, Spaans, Italiaans, Oostenrijks of Duits: goede rosé bestaat! We zetten een topselectie open.

In de planning (data volgt): Winkelproeverij Betuws Wijndomein!
Een van de mooiste Nederlandse wijngaarden ligt in de Betuwe. De jonge Diederik en Arina maken hier topklasse wijnen die jaar in jaar uit in de prijzen vallen. Wij zijn fan, word jij het ook? Kom proeven!


Cursussen

Wij werken voor wijncursussen en workshops/masterclasses nauw samen met wijnbar Zuster Margaux in de Mariënhof. Onze Eline Groenendijk is daar de inspirerende docent. Uiteraard werkt zij uitsluitend met wijnen van Van Druiven. Check de website van Zuster Margaux voor inhoud, data en kosten.